BYTA TILL DANSGYMNASIET

INFORMATION

Detta ansökningsformulär är till för dig som redan går i en annan gymnasieskola och vill byta till Dansgymnasiet.

(används också för reservantagningen)

Förutsättningar

Vi kan ta in elever om det finns lediga platser och om du tidigare har läst ungefär samma kurser som våra elever har läst tidigare år.

Så fungerar det

Vi har två urvalskriterier: hur väl ditt kursupplägg matchar vårt, samt de gymnasiebetyg du ev. redan fått. Har du ännu inte fått betyg kan du skicka in den här ansökan och komplettera den med dina betyg när du får dem.

Det som du måste göra

Om du blir antagen till Dansgymnasiet är det mycket viktigt att du skriver ut dig från din nuvarande skola så fort som möjligt. Om du inte gör det så kan vi inte ta emot dig. Du måste vara utskriven från din gamla skola innan du kan börja hos oss.

ANSÖKAN

Jag går i årskurs
arrow&v
2:a hands önskemål
arrow&v
Ladda upp studieplan/betyg
Endast bildformat ex. JPG, PNG mm. Tips: Fota betygen.
dansgymnasium stockholm dansgymnasiet